WAAROM H2O LEKDETECTIE

H2O Lekdetectie is een kleinschalig bedrijf, gespecialiseerd in het uitvoeren van lekdetecties. We streven naar het leveren van een goede dienstverlening. Daarom hebben we eerst persoonlijk contact, voordat we bij u langs gaan. We werken met korte communicatielijnen: u zult te maken krijgen met één contactpersoon die ook de lekdetectie uit zal voeren. Naast een goede dienstverlening vinden we duidelijkheid ook belangrijk. Daarom werken we onder andere met een vaste prijs en zal voorafgaand het bezoek besproken worden wat de bedoeling is van een lekdetectie. 

 

VASTE PRIJS

Bij H2O Lekdetectie houden we van duidelijkheid. Daarom werken we met een vaste prijs. Wij voeren een lekdetectie uit voor slechts €375,- (incl. btw*). Deze kosten kunt u vervolgens indienen bij uw opstal- verzekeraar.  De kosten voor het uitvoeren van een lekdetectie worden namelijk in de meeste gevallen door uw verzekeraar vergoed.

 

SERVICE

Persoonlijke service vinden we belangrijk. Het is onze visie om u zo snel mogelijk te helpen, zonder dat dit teveel impact heeft op uw dagelijkse leven. H2O Lekdetectie werkt namelijk uitsluitend in de namiddag, de avonduren en in het weekend, zonder extra kosten hiervoor in rekening te brengen. 

Als we rechtstreeks worden ingeschakeld door uw verzekeraar, dan hoeft u niks te betalen of voor te schieten. De kosten worden dan rechtstreeks bij uw verzekeraar ingediend. We vragen u dan wel om een zogenoemde 'akte van cessie' te ondertekenen. Hiermee mogen we de gemaakte kosten bij uw verzekeraar declareren.


RAPPORT

Na ons bezoek zullen we de resultaten binnen  24 uur aan u rapporteren in een overzichtelijk en gedetailleerd verslag. Vervolgens kunt u het rapport aan uw loodgieter overhandigen, zodat uw loodgieter weet waar de lekkage precies vandaan komt. Ook uw verzekeraar hecht veel waarde aan het rapport.

Worden we ingeschakeld door uw verzekeraar? Dan zal het rapport altijd naar de verzekeraar worden verstuurd.


* Ons werkgebied is Midden Nederland. Indien we buiten ons werkgebied de lekkage moeten opsporen of de meetlocatie is bijvoorbeeld moeilijk te bereiken, dan kunnen wij eventueel meerkosten in rekening brengen. Uiteraard worden deze kosten vooraf aan u bekend gemaakt. Voor de overige bepalingen verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden. Deze treft u onderaan deze pagina aan.