LEKKAGE?

U loopt de woonkamer in en u ziet ineens een vlek in het plafond. Wat nu? Een lekkage hebben is nooit leuk. Naast de veroorzaakte waterschade is de oorzaak vaak moeilijk te achterhalen. Om de schade zoveel mogelijk te beperken wordt vaak geadviseerd om de hoofdkraan dicht te draaien en voorlopig geen gebruik te maken van bijvoorbeeld douche en/of het bad. Dit vinden we een onwenselijke situatie.

Een lekdetectie biedt hierin oplossing. H2O Lekdetectie is gespecialiseerd in het opsporen van diverse soorten lekkages, maar voornamelijk lekkages die ontstaan vanuit:
-  uw badkamer;
-  centrale verwarmingssysteem;
-  en/of andere sanitaire voorzieningen.

Heeft u last van een lekkage en bent u benieuwd of H2O Lekdetectie iets voor u kan betekenen? Stuur eenvoudig en geheel vrijblijvend een bericht via WhatsApp (klik op het logo) of maak direct een afspraak.

Lekdetectie in de avonduren?
Geen probleem! Wij voeren lekdetecties uit in de avonduren en in het weekend.


LEKDETECTIE KOSTEN?

De kosten hiervoor? H2O Lekdetectie voert een lekdetectie uit voor een vast tarief van 375,00 (incl. btw). Deze kosten worden in de meeste gevallen vergoed door uw inboedel- of opstalverzekering!


 • Thermografie
 • Vochtmeting
 • Endoscopie
 • Traceergas
 • Akoestisch
 • Rookproef
 • Rioolcamera
 • Leiding lokalisator
 • Kleurstoffen
 • Visuele Inspectie
 • Drukmeting


LEKDETECTIE TECHNIEKEN

Door gebruik te maken van verschillende technieken wordt de oorzaak van de lekkage achterhaald, zonder daarbij onnodig schade aan uw woning aan te brengen door te hakken en te breken. Hiermee bespaart u niet alleen veel tijd en geld, maar het scheelt ook ergernis. 

Bent u benieuwd naar de toepassing van onze technieken? Klik op onderstaande technieken voor meer informatie.

Rookproef | Drukmeting | Vochtmeting | Thermografie | Kleurstoffen | Traceergas | Endoscopie | Akoestisch | Meer 

 

TECHNIEKEN IN DE PRAKTIJK

Akoestisch
"Lekkage waterleiding hoorbaar middels een penmicrofoon."

Rookproef
"Lekkage in de standleiding achterhaald middels een rookproef."

Drukmeting
"Druktest uitgevoerd. Drukverlies waargenomen op de waterleiding."De voordelen van H2O Lekdetectie

   Persoonlijke service

   Lekdetectie buiten kantooruren

   Geen hak- of breekwerk

  Vaste prijs

   Uitgebreid en duidelijk rapport


WAAROM H2O LEKDETECTIE?

H2O Lekdetectie is gespecialiseerd in het uitvoeren van lekdetecties. We achterhalen de oorzaak van een lekkage zonder daarbij onnodig hak- en breekwerk uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij specialistische apparatuur. 

We streven naar het leveren van een goede dienstverlening. Daarom hebben we eerst persoonlijk contact, voordat we een onderzoek bij u uitvoeren. Naast een goede dienstverlening vinden we duidelijkheid ook belangrijk. Daarom werken we onder andere met een vaste prijs en zal voorafgaand het bezoek besproken worden wat de bedoeling is van een lekdetectie.  

Na het onderzoek ontvangt u een uitgebreid en duidelijk rapport met onze bevindingen. Uw verzekeraar en/of loodgieter hecht veel waarde aan dit rapport. 

 VASTE PRIJS

Bij H2O Lekdetectie houden we van duidelijkheid. Daarom werken we met een vaste prijs. Wij voeren een lekdetectie uit voor slechts €375,- (incl. btw*). Deze kosten kunt u vervolgens indienen bij uw opstal- verzekeraar.  De kosten voor het uitvoeren van een lekdetectie worden namelijk in de meeste gevallen door uw verzekeraar vergoed.


SERVICE

Persoonlijke service vinden we belangrijk. Het is onze visie om u zo snel mogelijk te helpen, zonder dat dit teveel impact heeft op uw dagelijkse leven. H2O Lekdetectie werkt namelijk uitsluitend in de namiddag, de avonduren en in het weekend, zonder extra kosten hiervoor in rekening te brengen. 

Als we rechtstreeks worden ingeschakeld door uw verzekeraar, dan hoeft u niks te betalen of voor te schieten. De kosten worden dan rechtstreeks bij uw verzekeraar ingediend. We vragen u dan wel om een zogenoemde 'akte van cessie' te ondertekenen. Hiermee mogen we de gemaakte kosten bij uw verzekeraar declareren.

RAPPORT

Na ons bezoek zullen we de resultaten binnen  24 uur aan u rapporteren in een overzichtelijk en gedetailleerd verslag. Vervolgens kunt u het rapport aan uw loodgieter overhandigen, zodat uw loodgieter weet waar de lekkage precies vandaan komt. Ook uw verzekeraar hecht veel waarde aan het rapport.

Worden we ingeschakeld door uw verzekeraar? Dan zal het rapport altijd naar de verzekeraar worden verstuurd.


* Ons werkgebied is Midden Nederland. Indien we buiten ons werkgebied de lekkage moeten opsporen of de meetlocatie is bijvoorbeeld moeilijk te bereiken, dan kunnen wij eventueel meerkosten in rekening brengen. Uiteraard worden deze kosten vooraf aan u bekend gemaakt, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Voor de overige bepalingen verwijzen wij u graag naar de algemene voorwaarden. Deze treft u onderaan deze pagina aan.